Fysiotherapie in Weidevenne Purmerend:
Fysi-osten, in Weidevenne!

Door wie wordt u behandeld?

fysiotherapie Weidevenne Purmerend Fysiosten

Door wie wordt u behandeld?

U wordt behandeld door Ton Schotsman, werkzaam als fysiotherapeut sinds 1984 en gespecialiseerd als kaakfysiotherapeut. Deze expertise is ontstaan vanuit zijn interesse in het kaakgebied, waardoor hij zich heeft gespecialiseerd in orthopedische klachten van het bewegingsapparaat en meer recent als kaakfysiotherapeut. Uiteraard is hij ook algemene fysiotherapeut voor en behandeld hij vele soorten klachten!

Uiteraard kunt u ook terecht bij Fysi-osten voor hulp bij revalidatie, hulp bij op pijn bij bewegen, spier- en gewrichtspijnen. Soms weet u zelf de oorzaak, maar ook een goede fysiotherapeut kan u hier vaak bij helpen de oorzaak te vinden. Echt luisteren naar u en uw klacht en samen zorgen dat de klacht(en) verminderen dat is mijn vak en doel.

Waar kunt u terecht?

Fysi-osten Fysiotherapie is gevestigd in het woonzorgcomplex Zuidland aan het Abel Tasmanplein 4 in de wijk Weidevenne. De praktijk bevindt zich recht tegenover het NS station Weidevenne in Purmerend en is dus goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Parkeren is geen probleem, speciaal voor bezoekers zijn een aantal parkeerplaatsen gereserveerd. De praktijk is dagelijks geopend van 8.00 uur ‘s morgens tot 20.00 uur ‘s avonds. Voor afspraken is de praktijk bereikbaar op tel.nr. 0299 607609

Maar ook is een afspraak aan huis mogelijk als naar de praktijk toekomen niet mogelijk is.

Fysi-osten is aangesloten bij alle bekende zorgverzekeraars.