Behandelingen

fysio Purmerend fysiotherapeut Weidevenne Purmerend orthopedische klachten

Fysiotherapie in Purmerend nodig?

Naast de algemene fysiotherapie behandelingen om bijvoorbeeld bewegingsmogelijkheden te verbeteren, pijn te verminderen, spierkracht te vergroten en het lichaam zo goed mogelijk te laten functioneren heb ik me ook gespecialiseerd in Kaak fysiotherapie. Wilt u hier meer informatie over? Klik dan hier voor de link naar Kaak fysiotherapie.

Er zijn veel plekken voor fysiotherapie in Purmerend, Fysi-osten luistert met aandacht naar uw klachten, is betrokken en persoonlijk en kijkt graag samen met u naar wat er in uw situatie het beste is.

Orthopedische klachten

Veel klachten van het menselijk lichaam hebben vaak een orthopedische achtergrond. Door een gedegen onderzoek kun je proberen te achterhalen wat daar de oorzaak van is. Door eerst de mobiliteit te herstellen van gewrichten, vaak met behulp van de D.A.M. technieken (drie dimensionale arthrokinematische  mobilisaties), kun je daaropvolgend middels oefeningen het herstel weer optimaliseren. Daarbij is het vaak erg belangrijk om eventuele hypertonie en triggerpoints in de spieren te behandelen. Deze ontstaan vaak als gevolg de mobiliteitsproblemen binnen de aangrenzende gewrichten.

Binnen de orthopedische geneeskunde heb ik mij verder gespecialiseerd in gewrichtsklachten van de pols en vinger gewrichtjes en in samenwerking met de podoloog behandel ik veel gewrichtsklachten in de voet. De podoloog Willem Boogaard is elke dinsdagmiddag aanwezig in de praktijk.
Voor een afspraak kunt u hem elke werkdag tot 12.00 uur bellen op telefoonnummer: 0299 463737

Mensendieck Weidevenne Zuidland

Binnen de praktijk is Marjolijn Tillemans werkzaam als Mensendieck therapeut. Voor een afspraak kunt bellen op tel.nr. 0299 420459 of mailen naar info@mensendieckweidevenne.nl

Website Mensendieck: Mensendieck Weidevenne